Τα αστυνομικά συμβάντα της ημέρας

elas

elasΣύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Άρτα.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή πετρελαίου στο Καναλλάκι Πρεβέζης.

Ληστεία  σε βάρος ημεδαπού στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή πετρελαίου στο Καναλλάκι Πρεβέζης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (21-06-2012)  λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Καναλλάκι Πρεβέζης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 20 και 29 ετών και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή πετρελαίου.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες από κοινού  αφαίρεσαν ποσότητα πετρελαίου, με άντληση, από βαρέλι σε προαύλιο χώρο οικίας ημεδαπού στο Καναλλάκι Πρεβέζης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ληστεία  σε βάρος ημεδαπού στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Σήμερα (21-06-2012) λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, όπως καταγγέλθηκε, τρεις (3) άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή πιστολιού, προσέγγισαν 46χρονο ημεδαπό στην αυλή του σπιτιού του και με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού Πρεβέζης.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Άρτα.

 Ο 35χρονος καλλιεργούσε στον προαύλιο χώρο της οικίας του (5) δενδρύλλια.

 

Συνελήφθη χθες (20-06-2012) αργά το βράδυ στις Κεραμάτες Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού,  βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο και κατασχέθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,30 έως 2,30 μέτρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.