Όνειρα Ευρώπης και ξέφρενοι χοροί!

PAP 7341Σε ρυθμούς Ευρώπης ο ΠΑΣ και τα Γιάννινα. Αυτό που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε άπιαστο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο ΠΑΣ επικράτησε με σκόρ 2-0 επί της ΑΕΚ κι έτσι βρίσκεται αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο από τους χιλιάδες οπαδούς του, οι οποίοι κάνουν ήδη όνειρα με χρώμα Ευρώπης.

Πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία ο ΠΑΣ Γιάννινα, θριάμβευσε με 2-0 της ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική της Super League, και απέχει μία νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο. Οι κυανόλευκοι με σπουδαία μπάλα πήρε το σπουδαίο αυτό τρίποντο και είναι το πρώτο φαβορί για την 5η θέση, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μπορεί και την 4η.

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τη ΑΕΚ η οποία ήταν εντελώς ακίνδυνη.

Με σκόρερ τους Κοροβέση στο 35′ και του Γεωργίου στο 39′ έγινε σεισμός στο “Ζωσιμάδες” που ζει και αναπνέει πλέον για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Μπράβο λοιπόν στους ποδοσφαιριστές και τον Γιάννη Χριστόπουλο. Χρειάζεται όμως προσοχή για τον αγώνα με την Κέρκυρα για να γραφτεί η πιο λαμπρή ιστορία του Άξιαξ της Ηπείρου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Θανάσης Γιάχος (Χίου). Βοηθοί του οι κ.κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας) και Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας).

Τέταρτος διαιτητής ο κ. Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο κ. Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (90+3′ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (81′ Βίλα), Ίλιτς (89′ Ντάσιος), Τζημόπουλος.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος (75′ λ.τρ. Αραμπαντζής), Γκερέιρο, Ρίκκα, Φέτσης (46′ Βλάχος), Πετρόπουλος, Τσουμάγκας (46′ Φουρτάδο), Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

ΠΑΓΚΟΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Βίλα, Ντάσιος, Οικονόμου, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Μπέριος.

ΑΕΚ: Αραμπαντζής, Γιάγκο, Σταματής, Φουρτάδο, Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φέγκρους, Φουρτάδο, Βλάχος, Τζημόπουλος, Πετρόπουλος, Γκερέιρο, Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr