Συζητείται αύριο Πέμπτη 05-05 στη Βουλή το θέμα των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα – Θα τοποθετηθεί ο Υπουργός Χρ. Παπουτσής

Συζήτηση για το θέμα των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να γίνει αύριο, περίπου στις 10:30 το πρωί στο Κοινοβούλιο, αφού σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που έχει δημοσιευθεί, στα πλαίσια των επίκαιρων ερωτήσεων που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνεται και η επίκαιρη ερώτηση που είχε υποβληθεί από τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ, κ. Αθανάσιο Νάκο, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε λίγο πριν το Πάσχα, κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ του Κοινοβουλίου, Της Πέμπτης 5 Μαίου 2011 ώρα 09.30’ πρόκειται στο Δεύτερο κύκλο των επίκαιρων ερωτήσεων να συζητηθεί η με αριθμό 827/2-5-2011 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Νάκου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τη λήψη μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης στην Ηγουμενίτσα κ.λ.π.

Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής πρόκειται να απαντήσει στην Ερώτηση και να τοποθετηθεί επί του θέματος που απασχολεί έντονα την κοινωνία της Ηγουμενίτσας.