Συμμετοχή της Θεσπρωτίας στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, και σε συνέχεια των ενεργειών του ενόψει την νέας τουριστικής περιόδου, μετά τις πολύ πετυχημένες Τουριστικές Επιχειρηματικές Αποστολές στην Σόφια Βουλγαρίας στις 14-16.11.2012 και στο Βελιγράδι Σερβίας στις 22-24.01.2013, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16-19 Μαΐου.

Το περίπτερο στελεχώθηκε από μέλη της Διοίκησης του φορέα, τους Προέδρους των Συλλόγων Πέρδικας & Παραμυθιάς, και διανεμήθηκε άνω των 4.000 έντυπου τουριστικού υλικού φορέων του νομού μας και ιδιωτών.
Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που ασχολούνται με τον Τουριστικό Κλάδο, και ειδικά των Τουριστικών Καταλυμάτων, προβάλλονται ήδη μέσω του Τουριστικού Οδηγού Θεσπρωτίας που έχει εκδώσει το Επιμελητήριο, έντυπα και ηλεκτρονικά.
Το περίπτερό μας επισκέφθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Γιάννης Μπουτάρης.