Πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με 100% επιδότηση έως 29/3

xrima

xrimaΞεκίνησε στις 1/3 το Πρόγραμμα της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών από 10.000 έως 20.000 ευρώ. Ενώ δίνονται άλλες 12.000 ευρώ για την πρόσληψη προσωπικού για ένα έτος. Η Υποβολή Φακέλων είναι έως τις 29 Μαρτίου 2013.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Γυναίκες από 18 έως 64 ετών άνεργες ή απειλούμενες από ανεργία. Ενισχύονται επιχειρήσεις με έναρξη από τις 1/9/12 & όσες πρόκειται να συσταθούν (Υπό Σύσταση). 

Επιδοτούνται ΜΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ  (ενοίκια, λογ/μοι ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικές εισφορές, κόστος λογιστή, διαφήμιση-προβολή, Συμβουλευτική υποστήριξη, σύνταξη φακέλου, κ.α.)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ:

-Το σύνολο σχεδόν των Βιοτεχνιών (με μερικές εξαιρέσεις)
-Όλος ο Τουριστικός Τομέας (καταλύματα, κλπ.)
-Λιανικό & Χονδρικό εμπόριο
-Εστίαση (καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, Fast food, σνακ-μπαρ, μεζεδοπωλεία, ουζερί, τσιπουράδικα, πιτσαρίες, κ.α.)
-Εντάσσονται τα Ιατρικά επαγγέλματα, Δικηγόροι, Μηχανικοί, Λογιστές, κλπ.
-Εντάσσονται σχεδόν στο σύνολο τους οι δραστηριότητες Παροχής Υπηρεσιών
-Εξαιρείται ο Πρωτογενής τομέας (γεωργία – κτηνοτροφία)

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Προγράμματος είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει έναρξη δραστηριότητας τώρα. Μπορείτε να κάνετε την έναρξη σας αφού εγκριθείτε και μετά.

Μπορείτε να δείτε μια σύντομη και κατανοητή περιγραφή του Προγράμματος εδώ http://epixeirein.gr/2013/02/01/ginaikeia-epixeirimatikotita-2013/ 

Για περισσότερες πληροφορίες (και για να δείτε εαν η δραστηριότητα σας εντάσσεται στο Πρόγραμμα) επικοινωνήστε με το γραφείο επιχειρηματικών Συμβουλών “ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” στην Ηγουμενίτσα για μια πρώτη συζήτηση (τηλ. 26650 21428, email: info@epixeirein.gr). Υπεύθυνος επικοινωνίας: Βασίλης Παππάς.