Το Σάββατο 10/01 η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα

syriza0Στο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα γίνει το Σάββατο στις 10 Ιανουαρίου στις 12:30 μμ, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Θεσπρωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωη που απέστειλε η Οργάνωση Μελών Ηγουμενίτσας. 

Υπενθυιμίζεται ότι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία είναι:

  • Κάτσης Μάριος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ, μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ηπείρου
    Οικονόμου Γεώργιος, πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Δικηγόρος,
  • Παπαρούνας Παύλος, ταχυδρομικός υπάλληλος,
  • Τσακίρη Αστυρόπη, αγρότισσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση-κάλεσμα της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!

Ενόψει της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών η Οργάνωση Μελών ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους νέους της πόλης να πλαισιώσουν τις προεκλογικές δράσεις της Οργάνωσης, να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας να απελευθερωθούν από την τρομοκρατία της κυβερνητικής προπαγάνδας και των τηλεοπτικών δελτίων και να συστρατευτούν ΤΩΡΑ με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα για  την οριστική ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, δισταγμό ή ολιγωρία! Η πρόκληση της ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής υπερβαίνει προσωπικές φιλοδοξίες και σχέδια.

Σας καλούμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για λόγους κομματικής αλαζονείας, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ, επειδή  το έργο της εθνικής ανάτασης και ανασυγκρότησης δεν μπορεί να είναι υπόθεση των χρεοκοπημένων μνημονιακών ηγεσιών, αλλά της Αριστεράς, η οποία έχει και το ηθικό πλεονέκτημα και τις κοινωνικές δυνάμεις για να το υλοποιήσει.

Σας καλούμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς με ευρεία διαφορά στο Νομό και της εκλογής – για πρώτη φορά στην ιστορία του Νομού μας – βουλευτή από την Αριστερά.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ενωτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και να παρευρεθείτε στην παρουσίαση  των υποψήφιων βουλευτών μας το Σάββατο στις 10 Ιανουαρίου στις 12:30 μμ στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Συντονιστικό Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίτσας