Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα να μεταφέρει 112 κροτίδες…

elas

Συλλήψεις μεταφορέα και λαθρομεταναστών

Την 3-5-2011 και ώρα 17.30΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υ.Α Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν (1) αλλοδαπό, υπήκοο Ιράν, γιατί κατελήφθη να μεταφέρει με Δ.Χ.Φ αυτ/το δώδεκα (12) λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι χρηματικής αμοιβής.

     Ο συλληφθείς και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των χιλίων(1.000) ΕΥΡΩ κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών που διενεργεί την προανάκριση.

Συνελήφθη να μεταφέρει 112 κροτίδες

     Την 4-5-2011 και ώρα 12.10΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ/Α.Δ Θεσπρωτίας συνέλαβαν έναν (1) ημεδαπό γιατί σε έλεγχο στο Ι.Χ.Ε αυτ/το που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν δώδεκα (112) κροτίδες, τις οποίες είχε αγοράσει στην Γερμανία.

     Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας από την Υ.Α Θεσπρωτίας που διενεργεί την προανάκριση.

Συνελήφθη να κλέβει κιβώτια με φάρμακα

      Την 3-5-2011 και ώρα 17.30΄στην Πρέβεζα αστυνομικοί του Τ.Α Πρέβεζας συνέλαβαν μία (1) ημεδαπή γιατί αφήρεσε από προαύλιο χώρο φαρμακείου δύο κιβώτια με φαρμακευτικό υλικό, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη.

     Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το φαρμακευτικό υλικό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νομότυπα στον ιδιοκτήτη του από το Τ.Α Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

 Είκοσι (20) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 03-05-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.