ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ, 8.30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

antarsya

antarsyaOΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ, 8.30 ΜΜ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤA

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Η ΑΡΧΗ

Ο ελληνικός λαός παρακολούθησε εμβρόντητος τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες. Δεν επρόκειτο για διαπραγμάτευση. Ήταν μια άνευ όρων και ορίων διαδικασία εξευτελισμού και ταπείνωσης ενός ολόκληρου λαού. Μία πλήρης καταστροφική υποταγή στους δολοφόνους της ΕΕ, μία κατά κράτος νίκη του γερμανικού ιμπεριαλισμού και της κυριαρχίας του στην Ευρώπη.

Αποδείχτηκε και για τους πλέον δύσπιστους ή αφελείς ότι η ΕΕ αποτελεί μια συμμορία εκβιαστών, δολοφόνων, τοκογλύφων, μαφιόζων, με όπλο μαζικής καταστροφής το κοινό νόμισμα, ένα μόρφωμα εχθρικό στους λαούς και τους εργαζόμενους.

Η “διαπραγμάτευση” στις Βρυξέλλες αποτελεί ένα πανευρωπαϊκό Ιουλιανό πραξικόπημα ενάντια στον ελληνικό λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε το δικαίωμα ούτε και την εξουσιοδότηση να υπογράψει μια συμφωνία ενάντια στην διπλά εκφρασμένη θέληση του ελληνικού λαού, στις εκλογές και το ιστορικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Πρόκειται για ανοιχτή συνέργεια στο ευρωπραξικόπημα.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανατρέψει κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και να θυσιάσει ακόμη και τις στοιχειώδεις κοινοβουλευτικές διαδικασίες στο βωμό του νέου Μνημονίου και των νόμων που υποσχέθηκε να ψηφίσει σε πρωτοφανείς χρόνους και με εκβιαστικές διαδικασίες.

Ταυτόχρονα διαμορφώνει τους όρους ουσιαστικά για μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή και κυβέρνηση ακόμη “εθνικής ενότητας” με όλο τον μνημονιακό εσμό που ο λαός έστειλε στα σκουπίδια. 

Καλούμε το λαό σε μαζική ανταρσία που θα ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης, καλούμε το λαό στο «ΟΧΙ μέχρι τη ρήξη».

Ø  ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ και την Ε.Ε.-ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ!

Ø  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!

Ø  ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσπρωτίας