16 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

HROINH LIMANI 4 6 Μία σημαντική επιτυχία στον πόλεμο κατά της διακίνησης ναρκωτικών κατέγραψαν οι άνδρες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών αξιοποιώντας τις πληροφορίες που διέθετε αλλά και την εμπειρία που έχει αποκτήσει προχώρησε στον εντοπισμό και την κατάσχεση μιας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης. Πρόκειται για δεκαέξι κιλά περίπου τα οποία μετέφεραν σε ειδικές κρύπτες του αυτοκινήτου τους δύο αλλοδαποί. Σκοπός ήταν να περάσουν οι ναρκωτικές ουσίες στην Ιταλία.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Λιμεναρχείο ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε με την συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου. Αρχικά εντοπίστηκε στα πλαινά τοιχώματα του οχήματος τύπου “CAMBER” μία συσκευασία με ηρωίνη και στη συνέχεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δάπεδο του αυτοκινήτου βρέθηκαν άλλες επτά συσκευασίες- πακέτα οι οποίες περιείχαν 15 κιλά και 900 γραμμάρια ηρωίνη.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 66χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης η 20χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του οχήματος.