Μήνυμα της Ελένης Πάντου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

pantou
pantouΑπευθύνομαι με αισθήματα ειλικρίνειας και με ζεστασιά καρδιάς προς τους συμπατριώτες.  όπως το έκανα και θα το κάνω πάντοτε, ζητώντας τους να ενώσουμε τα χέρια στον αγώνα να αλλάξει η μοίρα της Ελλάδας και να αποκτήσει η χώρα πολιτική σταθερότητα.
Όπως είχα δεσμευτεί στην προεκλογική περίοδο των εκλογών της 6ης Μαΐου, θα είμαι με συνέπεια και σταθερότητα πολιτικά παρούσα στο πλευρό των Θεσπρωτών, οι οποίοι μου έδειξαν και μου δείχνουν πρωτοφανή αγάπη. Ανεξάρτητα από το αν με ψήφισαν ή όχι, βιώνω καθημερινά τη συμπάθειά τους. Και αυτό αποτελεί, από ηθική άποψη την μεγαλύτερη και καλύτερη ανταμοιβή για μένα. 
Για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με απόφαση της Ν.Δ. και του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, είμαι στη λίστα του ψηφοδελτίου Θεσπρωτίας. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, στρατεύθηκα για να βοηθήσω, με όσες δυνάμεις διαθέτω,  τη Θεσπρωτία μας, την Ελλάδα μας. Σ’ αυτή τη μάχη καλώ και εσάς να συμμετάσχετε. Γιατί δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Γιατί δικαιούμαστε ως Θεσπρωτοί, ως Έλληνες να χαμογελάσουμε επιτέλους…