Δήλωση του Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου

bezas_antΟ βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου:

«Ο ελληνικός λαός παρά την οργή, την πικρία, την απογοήτευση και την αφάνταστη ταλαιπωρία του, κατόρθωσε να  αντισταθεί στο λαϊκισμό, την υποσχεσιολογία  και σ’ αυτούς που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την  δικαιολογημένη αγανάκτησή του και έδωσε ξεκάθαρη εντολή.

Για να διασφαλισθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η παραμονή μας στο ευρώ.

Για να αποκατασταθούν οι πρόσφατες αδικίες, να υπάρχει δικαιοσύνη, να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης και να βγούμε από το τέλμα της ανεργίας.

Για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης.

Αντιλαμβάνομαι ότι δόθηκε σε όλους μας μια τελευταία ευκαιρία. Δεν πρέπει  επομένως να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ούτε υπάρχουν περιθώρια  για μικροκομματικά παιχνίδια. Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε  η πατρίδα  να μείνει όρθια και να χαράξει πορεία σ’ ένα περιβάλλον κοινωνικής σταθερότητας και συνοχής.

Ευχαριστώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, γιατί σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα έχει αμφισβητηθεί, με τίμησαν με την ψήφο τους. Γιατί στις  δύσκολες αυτές στιγμές για την Ελλάδα και τη Θεσπρωτία, εμπιστεύτηκαν με πλήρη συνείδηση, τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά.

Δεν  δώσαμε ευκαιριακές υποσχέσεις, ούτε δημαγωγήσαμε. Είπαμε μόνο την αλήθεια και την ακούσατε.

 Με αυτή την αλήθεια θα πορευτούμε και θα εργαστούμε με όλους συναινετικά. Για να πιάσουν τόπο οι θυσίες  και να έλθουν όσο το δυνατόν  πιο γρήγορα συγκεκριμένα αποτελέσματα και καλύτερες μέρες».