Ζωσμένος με χειροβομβίδες ο Κόλα, φρεσκομαφειρεμένο φαγητό είχαν οι 2 δραπέτες

MARIAN KOLAΖωσμένος με χειροβομβίδες ήταν ο Μάριαν Κόλα ο οποίος τα ξημερώματα έπεσε νεκρός ύστερα από πραγματική μάχη που δόθηκε με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού του Ιλίρ Κούπα, ο οποίος όπως εκτιμά η Αστυνομία πέρα από τον βαρύ οπλισμό φέρει μαζί του και χειροβομβίδες.

Η Αστυνομία είναι απολύτως βέβαιη, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ότι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί, είχαν συνεργούς στην περιοχή. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι όλες αυτές τις μέρες κρύβονταν σε σπίτι. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Μάριον Κόλα είναι ξυρισμένος, ενώ ο σάκος που εγκαταλείφθηκε από τον συνεργό του ήταν γεμάτος με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο εγκατέλειψε ο Ιλίρ Κούπα θέλοντας να ξεφορτωθεί το βάρος του στην επιχείρηση διαφυγής.

Οι δύο Αλβανοί δραπέτες, φαίνεται ότι κρύβονταν επί δεκαπέντε ημέρες σε κάποιο σπίτι της περιοχής. Ασφαλές καταφύγιο που είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Τα ξημερώματα θεώρησαν ότι τους ευνοούν οι καιρικές συνθήκες. Επικρατούσε πυκνή ομίχλη γεγονός που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες.

Όμως έπεσαν πάνω στην ενέδρα των αστυνομικών. Κι ακολούθησε πραγματική μάχη.

Το πτώμα του Μάριαν Κόλα παραμένει στο σημείο όπου έπεσε νεκρός, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα από τα ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και στην συνέχεια θα μεταφερθεί για νεκροτομή.

πηγή: epiruspost.gr