Στην Ηγουμενίτσα το 24ο National Rally της Harley Davidson

Στις 28 Ιουνίου ξεκινά η ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson National Rally 2019 που διοργανώνει η Λέσχη μας Harley Davidson Club Hellas.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν άνω των διακοσίων μοτοσυκλετών Harley και πολλοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
H Hγουμενίτσα αποτελεί αγαπημένο τόπο προορισμού της Λέσχης από το 2001 όπου είχε πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή F.H-D.C.E. συνάντηση HARLEY DAVIDSON SUPER RALLY με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο (5.000 μοτοσυκλέτες) στο Δρέπανο. Η διοργάνωση θεωρείται απο τις πιο πετυχημένες απο το Federation of Harley Davidson Clubs Europe.

Για το 2021 είκοσι χρόνια μετά, έχει επιλεγεί ξανά η Ηγουμενίτσα ως τόπος διεξαγωγής του Super Rally 2021 με διοργανωτή το Harley Davidson Club Hellas.
Αρωγοί και υποστηρικτές των διοργανώσεών μας αλλά και των δράσεών μας στην Ηγουμενίτσα είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας ΟΛΗΓ το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Συνεργάτες μας από το 2001 στην Ηγουμενίτσα είναι η εταιρία Cantrel.
Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το 1990, με σκοπό την οργάνωση της κοινότητας των μοτοσυκλετιστών, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών Harley-Davidson στην Ελλάδα και γενικά την προώθηση του μοτοσυκλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.
Μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσυκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσυκλετιστή.
Eίναι μέλος στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Λεσχών Harley-Davidson (Federation) από το 1993.
Εχουν προγραμματιστεί, για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου τα εξής:
• 28 Ιουνίου επίσκεψη μελών της Λέσχης μας στο ΚΔΑΠ Αμεα το Εργαστήρι.
• 29 Ιουνίου Συναυλία με τους GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS
Special quest Solid Buzz στον παραλιακό χώρο Πλατάνια Ηγουμενίτσας
• Εξορμίσεις των μελών μας στη ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.