Άγριο έγκλημα στη Γλυκή. 25χρονος βρέθηκε αποκεφαλισμένος!

egklima gliki1

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το πρωί στις αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας, μετά την αποκάλυψη μιας άγριας εγκληματικής ενέργειας.

Ένας 25χρονος, Αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρός μέσα σε στάβλο που εργάζονταν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 25χρονος αποκεφαλίστηκε, χωρίς μέχρι τώρα να έχει εντοπιστεί το κεφάλι του. Εντοπίστηκε νεκρός, από 45χρονο κτηνοτρόφο της περιοχής, για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν.

Στο χώρο της άγριας δολοφονίας, βρέθηκε κλιμάκιο του εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη.

Από την ανάλυση όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί, στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εκτιμάται ότι μπορούν να προκύψουν επιπλέον χρήσιμα στοιχεία για την έρευνα.

Επαγγελματικό χτύπημα, που συνάδει με “βεντέτα” και πρακτικές της Αλβανικής μαφίας, βλέπει η αστυνομία πίσω από την άγρια δολοφονία του 25 Αλβανού στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Ο 25χρονος, που βρέθηκε αποκεφαλισμένος, όπως προκύπτει από την έρευνα έχει ποινικό παρελθόν. Φαίνεται ότι έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης στην Αλβανία, για αδικήματα, το εύρος των οποίων εξετάζεται.

gliki e4

Εξετάζεται επίσης η εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Σε αρκετά σημεία του σώματός του έφερε τατουάζ που παραπέμπουν σε Αλβανική φυλακή. .

Η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για άκρως επαγγελματικό χτύπημα, ίσως και για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα διενεργήσει τη νεκροψία- νεκροτομή.

Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε επαγγελματικό χτύπημα ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να έχουν διαπράξει ανάλογα εγκλήματα και κατά το παρελθόν.

Το θύμα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε πλήρως. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή.

Τα αίτια του εγκλήματος δεν αποκλείεται να συνδέονται με το ποινικό παρελθόν που έχει στη χώρα του. Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία, αναφέρουν ότι έχει φυλακιστεί για αδικήματα κλοπών, ωστόσο ερευνά κι άλλες πτυχές της δραστηριότητας του θύματος.

Ο χώρος εξάλλου που επέλεξε να εργαστεί τους τελευταίους δύο μήνες, παραπέμπει σε κρησφύγετο, καθώς είναι εξαιρετικά απομονωμένος, ενώ ο ίδιος απέφευγε τις επισκέψεις στο χωριό όπως και τις σχέσεις ακόμη και με συμπατριώτες του, που εργάζονται στην περιοχή.

Φαίνεται πάντως πως πριν καταλήξει στα ορεινά της Γλυκής, είχε εργαστεί και σε άλλη περιοχή της Ηπείρου, γεγονός το οποίο αποτελεί στοιχείο της αστυνομικής έρευνας.

Από την αστυνομία εξετάζονται συμπατριώτες του 25χρονου ενώ συγγενικό του πρόσωπο που ζει κι εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.