Σε λυόμενο 25 τ.μ. και υπό… όρους ζευγάρι ηλικιωμένων!

Αυτό κι αν είναι κράτος πρόνοιας!!!! Στέλνει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε λυόμενο 25 μόλις τετραγωνικών με την προυπόθεση ότι κι αυτό ακόμη, αν το χρειαστεί θα το πάρει πίσω…

Η περιπέτεια για το ζευγάρι, από την Κρυοπηγή Πρέβεζας ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου. Οι θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή προκάλεσαν έντονα φαινόμενα καθίζησης. Το σπίτι τους έπαθε ζημιές και κατά τον έλεγχο που έγινε από τις αρμόδιες υπηρεσίες κρίθηκε ακατάλληλο.

Από τότε για τους δύο ηλικιωμένους ξεκίνησε η περιπέτεια. Και στη δύση της ζωής τους έμελλε να ζήσουν το πιο σκληρό πρόσωπο του κράτους.

Επί αρκετούς μήνες ο Δήμος Πρέβεζας αναζητούσε ένα κομμάτι γης για να τους παραχωρηθεί προκειμένου να τοποθετηθεί το λυόμενο. Βρέθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο κι όταν ο νέος χειμώνας ήταν προ των πυλών…

Το ελληνικό κράτος χρειάστηκε δέκα μήνες προκειμένου να αποφασίσει την παραχώρηση του λυόμενου. Και τι λυόμενου τελικά!

Μόλις είκοσι πέντε τετραγωνικά.

Και χρειάστηκε για αυτά τα 25 τετραγωνικά η υπογραφή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, ο οποίος στο σχετικό έγγραφο σπεύδει να διευκρινίσει ότι η παραχώρηση είναι προσωρινή και όχι για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών.