Συνελήφθη ο 26χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας

filiati

filiatiΣυνελήφθη λίγα λεπτά πριν από της 6 το απόγευμα, ο 26χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της νεαρής σπουδάστριας, που συνέβη το μεσημέρι στο Φιλιάτι.

Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Το ΙΧΦ του εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά, κοντά στην διασταύρωση “Νάτση” για τον δρόμο προς Κεραμίτσα.

Στο σημείο αυτό είχαν επικεντρωθεί και οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο, χωρίς αυτός να προβάλει αντίσταση.

Αυτή την ώρα οδηγείται στην στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Νωρίτερα το μεσημέρι στην Πλατεία των Φιλιατών,  ο δράστης, μόνιμος κάτοικος Φιλιατών, λογομάχησε με τη νεαρή σπουδάστρια της σχολής νοσηλευτικής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο καβγάς αυτός δεν διήρκησε περισσότερο από πέντε λεπτά. Ο δράστης, εκτός ελέγχου έβγαλε μαχαίρι που είχε μαζί του και χτύπησε την κοπέλα στο λαιμό. Η άτυχη νέα σωριάστηκε μπροστά στα μάτια κατοίκων και δεκάδων παιδιών, τα οποία έγιναν μάρτυρες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος.

Η κοπέλα αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών όμως ήταν ήδη αργά. Στη διαδρομή είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο δράστης μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του, ένα φορτηγάκι 4Χ4 και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε.