Πάνε να μας φάνε 293.400 Ευρώ με το έτσι θέλω…

Κάτω τα χέρια από το αποθεματικό των επαγγελματιών της Θεσπρωτίας

Γράφει ο Βαγγέλης Γρ. Αθανασίου

Λαμόγια της κυβερνητικής απληστίας.

Μείνετε μακριά από τις συνδρομές των θεσπρωτικού επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου που χρόνια με τις εισφορές του στηρίζει τον συμβουλευτικό και υποστηρικτικό του φορέα που είναι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Στην οικονομική συγκυρία που ζούμε κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας και αυταπασχολούμενος σηκώνει σταυρό και δίνει τη μάχη της επιβίωσης για να κρατήσει την επιχείρηση του ζωντανή, έχοντας πλέον ως εχθρό το ίδιο το κράτος το οποίο κάθε πολίτης με τους φόρους του συντηρεί για να τον προστατεύει.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα λοιπόν να κλέψει με το έτσι θέλω,  από αυτόν τον κόσμο όσα χρόνια με κόπο και θυσίες συσσώρευε στην προσπάθεια να ανοίξει δρόμους και να αναζητήσει διεξόδους για την επαγγελματική και επιχειρηματική του δράση.

Το αποθεματικό του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας είναι εδώ για να καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας επιχειρηματικότητας και όχι τις ορέξεις των κερδοσκόπων και των υπαλλήλων της εκάστοτε κυβέρνησης και των διορισμένων προυχόντων που διοικούν την Τράπεζα της Ελλάδος και προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το συμφέρον της χώρας μας.

Ας μην σας μπαίνουν λοιπόν περίεργες ιδέες στο μυαλό, γιατί έχετε απέναντι σας τον επιχειρηματικό κόσμο ολόκληρης της χώρας και για κάθε παρανομία σας θα κληθείτε να απολογηθείτε νωρίτερα ή αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αυτή την κρίση την έχουν πληρώσει πρώτα οι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι με αίμα, έχοντας φτάσει στα όρια των αντοχών τους.

Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει και με τέτοιες πρακτικές δεν θα αργήσει και να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους μας.

Γι’ αυτό και η κυβερνητική απληστία του δοσίλογου πολιτικού μας συστήματος πρέπει να έχει όρια, αν και δυστυχώς διαπιστώνουμε καθημερινά ότι τέτοια όρια δεν υπάρχουν.

Όμως κύριοι, να είστε σίγουροι ότι αυτά τα όρια τα θέτουν οι συλλογικοί φορείς οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον να υποχρεώσουν την εκάστοτε κυβέρνηση να τα σεβαστεί.