Θρήνος για τον άτυχο 35χρονο!

kideia manousi2

Βαρύ πένθος και απέραντος θρήνος.. Οι οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συντοπίτες και οι σύντροφοί του από το ΚΚΕ, άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, αποχαιρέτησαν τον 35χρονο Σωτήρη Μανούση…

Πάνδημη η πολιτική κηδεία, που έγινε στον τόπο που γεννήθηκε, στο Ροδοτόπι.

Κι αμέτρητα γιατί..

Για το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα, για το πρόωρο ταξίδι..

kideia manousi1

Ο Σωτήρης Μανούσης, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής… Ήταν τη στιγμή που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί. Τότε ένα διερχόμενο φορτηγάκι, το οποίο εξετράπη, του έκοψε το νήμα της ζωής..

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας θρηνεί τον πρόωρο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας Σωτήρη Μανούση.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας στη γυναίκα του, την κόρη του, τη μητέρα και τα αδέλφια του σε όλη την οικογένεια του.

O Σωτήρης βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί παρασύρθηκε από άλλο όχημα το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Ο συνάδελφος μας Σωτήρης Μανούσης έδωσε όλες του τις δυνάμεις, από θέση ευθύνης για την υπόθεση του κινήματος. Υπηρέτησε με σεμνότητα και αυταπάρνηση το ταξικό, εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα στο Νομό Ιωαννίνων. Ήταν πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων του Νομού Ιωαννίνων, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος του από το Μάιο του 2015.

Συνάδελφε Σωτήρη, ο χαμός σου αφήνει τεράστιο κενό. Σου δίνουμε υπόσχεση να συνεχίσουμε, ακόμη πιο αποφασιστικά, στον δρόμο που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Να κρατήσουμε ζωντανό το παράδειγμά σου.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσπρωτίας εκφράζει τη θλίψη του το χαμό του συναδέλφου Σωτήρη Μανούση που σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. O Σωτήρης βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί παρασύρθηκε από άλλο όχημα το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Ο Σωτήρης ήταν πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Μέλος της Διοίκησης του συνδικάτου οικοδόμων από το 2010 και πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων από το 2015 μέχρι σήμερα.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Θεσπρωτίας αποχαιρετά τον πρωτοπόρο αγωνιστή.