Μυστήρια εξαφάνιση 35χρονου. Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών. Έκκληση από τη μητέρα του

hlias ntrikos

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου, στην περιοχή Σίδερη Φιλιατών.

Η εξαφάνιση του μοιάζει με πραγματικό μυστήριο, καθώς από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, προκύπτει ότι ο 35χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί.

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας ενός παιδιού, έφυγε το πρωί από το σπίτι του το πρωί της Κυριακής, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα, με κατεύθυνση την κτηνοτροφική μονάδα.

Το μεσημέρι όμως δεν επέστρεψε και όσο η ώρα περνούσε τόσο η αγωνία των δικών του μεγάλωνε.

Τότε οι συγγενείς του κατευθύνθηκαν στον στάβλο. Βρήκαν το αυτοκίνητό του, το κινητό του τηλέφωνο, όμως όσο κι αν έψαξαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνθρωπό τους. Έτσι ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές.

Από την ώρα εκείνη στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία μετέχουν αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και θερμικές κάμερες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κανένα ίχνος.

Έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό ή έχει δει τον 36χρονο Ηλία απευθύνει η μητέρα του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.