Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την άτυχη 36χρονη

 xeiroyrgos paslΑπό αιμορραγική καταπληξία προήλθε ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας, λίγα λεπτά αφότου είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τη νεκροψία- νεκροτομή που διενήργησε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Ωστόσο το τελικό πόρισμα αναμένεται σε λίγες ημέρες, καθώς μέσα από μία σειρά αναλύσεων από τα ζωτικά όργανα της άτυχης ημέρας θα εντοπιστεί η αιτία που προκάλεσε την αιμορραγία.

Η 36χρονη ήρθε το πρωί της Τετάρτης από την Ηγουμενίτσα, σε ιδιωτική κλινική των Ιωαννίνων προκειμένου να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Όπως φαίνεται όμως, μετά τη γέννηση ενός υγιέστατου βρέφους, υπήρξαν επιπλοκές, με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όμως ήταν αργά και παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Η κηδεία της θα γίνει στις δώδεκα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

Ο πόνος είναι ανείπωτος. Δύο παιδιά, ένα πέντε χρονών κι ένα βρέφος μένουν οργφανά… Είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λόγια…