Συνελήφθη 37χρονος στα Ιωάννινα, για κλοπές τροχοφόρων

elas

elasΟ δράστης έκλεβε οχήματα, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απομάκρυνση των οδηγών

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (12-01-2012), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα,  ο 37χρονος  εντοπίστηκε στο 7ο χιλιόμετρο της  Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών, να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την Ανατολή Ιωαννίνων, επωφελούμενος ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα ότι ο 37χρονος, πριν από δέκα ημέρες περίπου, είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για το ίδιο αδίκημα, όταν στα τέλη του Δεκέμβρη είχε αφαιρέσει αυτοκίνητο, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απομάκρυνση του ιδιοκτήτη, ο οποίος το είχε αφήσει ανασφάλιστο με τα κλειδιά στη μίζα.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σάκοι, οι οποίοι περιείχαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών, καθώς δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τρόπο απόκτησης και κατοχής αυτών.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία,  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Οι έρευνες για τη διερεύνηση της εμπλοκής του και σε άλλες κλοπές  βρίσκονται σε εξέλιξη.