Μετέφεραν 392 κιλά χασίς!

arta sakoixasis

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς κατέσχεσαν αστυνομικοί της Άρτας, μετά από πολύωρη επιχείρηση και καταδίωξη που ξεκίνησε από το Κομπότι και ολοκληρώθηκε στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας…

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν στη διασταύρωση Κομποτίου δύο ύποπτα οχήματα.

Ακολούθησε διακριτική παρακολούθηση, μέχρι το Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι οδηγοί μάλλον αντελήφθησαν ότι βρίσκονταν σε αστυνομικό κλοιό…

Έτσι προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Τα οχήματα κατέληξαν σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού.

Ο οδηγός του ενός συνελήφθη ενώ ο δεύτερος διέφυγε κινούμενος σε δασώδη περιοχή.

Και τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των ναρκωτικών από την ελληνοαλβανική μεθόριο ήταν κλεμμένα και έφεραν πλαστές πινακίδες.

Το σύνολο των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ανέρχεται στα 392 κιλά.

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της επιχείρησης που ήταν σε εξέλιξη, μετά την κατάσχεση των 392 κιλών χασίς.

Στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας συνελήφθη ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που το είχε εγκαταλείψει σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού και αναζητούνταν.

Επίσης συνελήφθη μία 42χρονη Ελληνίδα, η οποία συμμετείχε στην διακίνηση των ναρκωτικών λειτουργώντας ως προπομπός με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάσχεται εδώ και καιρό στην Ήπειρο, μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία συντονίστηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Σκούμα.