Θείος κι ανιψιός ξυλοκόπησαν 60χρονο!

astenoforo ekav15Δύο άντρες, θείος και ανιψιός, συνελήφθησαν στην Μηλοκοκιά Μαζαρακιάς Θεσπρωτίας, για τη πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών σε βάρος 60χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες, θείος και ανιψιός, εντοπίστηκαν από τον 60χρονο, να αφαιρούν από εγκαταλειμμένο εργοτάξιο, ξύλινους πασσάλους.

Ο 60χρονος τους ζήτησε τον λόγο και αφού λογόφεραν, οι δύο δράστες του επιτέθηκαν προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Ο 60χρονος, παρά το σπασμένο χέρι και πόδι, κατάφερε να συρθεί σε κοντινό σπίτι και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, άντρες του οποίου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Ο άτυχος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά στο Νοσοκομείο Φιλιατών, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείων Ιωαννίνων.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, ενώ οι δύο δράστες θα μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας στα πλαίσια του αυτοφώρου.