Την 7η θέση κατέλαβε η Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου μεταξύ όλων των Βιβλιοθηκών Πανεπιστημίων & ΤΕΙ της χώρας

Την 7η θέση μεταξύ όλων των Βιβλιοθηκών της χώρας, Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, κατέλαβε η  Βιβλιοθήκη  του ΤΕΙ Ηπείρου μετά την αξιολόγηση των Συλλογικών Καταλόγων των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (έκδοση 9/2013).

Ο Συλλογικός Κατάλογος των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών συνιστά μια βάση δεδομένων αποτελούμενη από τους βιβλιογραφικούς καταλόγους των Βιβλιοθηκών των 20 Πανεπιστημίων, 14 ΤΕΙ, 3 Κυπριακών Παν/μίων, 18 ερευνητικών κέντρων. Μέσω της ενιαίας  πλατφόρμας αναζήτησης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί ταυτόχρονα στους παραπάνω ηλεκτρονικούς καταλόγους αντλώντας βιβλιογραφικές πληροφορίες από τις 4.089.231 διαθέσιμες βιβλιογραφικές εγγραφές.

Το ΤΕΙ Ηπείρου συγχαίρει τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματός μας Γεώργιο Κοκκώνη καθώς και τους Βιβλιοθηκονόμους του Ιδρύματος Βασιλάκη Δήμητρα, Γούσια Μαριάννα, Γκουνταβά Φρόσω, Θεοδωρίκα Ελένη, Θεοδωρίκα Χριστίνα, Καρβούνη Βαγγέλη και Παπαθανασίου Παναγιώτα, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για τη δημιουργική συνεργασία σε όλους τους τομείς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης μπορείτε να επισκεφθείτε την  Ιστοσελίδα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  του ΤΕΙ Ηπείρου: www.lib.teiep.gr