Στις 8 Μαρτίου το West Coast XCO No2 – MTB RACE 2020 στην Ηγουμενίτσα

west-coast-bike-340x480
west-coast-bike-340x480O Ποδηλατικός Όμιλος Άπειρος Ηγουμενίτσας έρχεται δυναμικά με το νέο έτος και διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνες ποδηλασίας στην περιοχή της Θεσπρωτίας!
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη της περιοχής της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας γενικότερα, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.
Πρόκειται για επτά αγώνες σε οκτώ πόλεις της βόρειας Ελλάδας που συνδιοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άπειρο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας με την κύρια υποστήριξη του Podilato.eu και της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2020 στην πλατεία δημαρχείου της Ηγουμενίτσας και θα είναι τύπου XCO (Cross Country Olympic).
Οι αγώνες αποτελούν μέρος ενός θεσμού/κυπέλλου 8 αγώνων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας που διοργανώνονται υπό τη σκέπη του podilato.eu.
Κυπελλούχος είναι ο αθλητής που στο τέλος των αγώνων θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην Κατηγορία του. Η βαθμολογία είναι ενιαία, δηλαδή αθροίζονται βαθμοί από αγώνες δρόμου, Ορεινής Ποδηλασίας, Επίσημους και Open.
Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για την ποδηλασία, με πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο και συμμετοχή σε πάρα πολλούς αγώνες και θα αποζημιώσει τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχει επικίνδυνα σημεία, αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα «West Coast XCO MTB Race 2020» γίνεται γνωστό ότι για την εύρυθμη διεξαγωγή και την ασφάλεια των αθλητών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μάρτιου 2020, από ώρα 8:00 μέχρι 15:00 οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 
· Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων καθ΄ όλο το μήκος της οδού Σελλών. 
· Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ελευθερίας, από την συμβολή της με την οδό Κύπρου έως την συμβολή της με την οδό Σελλών. 
· Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων καθ΄ όλο το μήκος της δημοτικής οδού στο αλσύλλιο Ηγουμενίτσας, που οδηγεί στο κτήριο της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας.
kiklrithmpod

Συνάντηση εθελοντών του Αγώνα West Coast XCO MTB Race 2020 

Σας καλούμε στη συνάντηση εθελοντών του Αγώνα West Coast XCO MTB Race 2020 την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας. Ο Αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 πρόκειται να αποτελέσει μεγάλο αθλητικό γεγονός και η συμπαράσταση των εθελοντών θεωρείται πολύτιμη. 
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.