Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν 9 μαθητές του ΕΠΑΛ!

epal
epalΑφέθησαν ελεύθεροι μετά το σχηματισμό δικογραφίας!
Στη σύλληψη 9 μαθητών του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας το οποίο τελεί υπό κατάληψη, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι άνδρες της ΑΔ Θεσπρωτίας, μετά από μύνηση που κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, οι Διευθυντές του ΕΠΑΛ αλλά και του ΙΕΚ τα οποία συστεγάζονται.
Συγκεκριμένα, χθές το απόγευμα κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από τους δύο Διευθυντές και έπειτα από εντολή της Εισαγγελέως Θεσπρωτίας, σήμερα το πρωί, αστυνομική δύναμη, παρουσία των διευθυντών, έκοψαν την αλυσίδα με την οποία ήταν κλεισμένη η είσοδος του σχολείου και συνέλαβαν και τους 9 μαθητές καθώς και έναν εξωσχολικό που εντόπισαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Οι 9 μαθητές, εκ των οποίων οι 8 ανήλικοι, αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα από προφορική εντολή της Εισαγγελέως Θεσπρωτίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 334 & 382 του Ποινικού Κώδικα για διατάραξη οικιακής ειρήνης και διακεκριμένες φθορές. Για την ακριβή αποτίμηση των διακεκριμένων φθορών ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ οφείλει να συγκροτήσει επιτροπή καταγραφής ανά είδος και ποσό, ώστε να σχηματιστεί το ύψος του απαιτούμενου προς αποζημίωση ποσού.
* photo αρχείου