Η διαιτησία στέρησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική στον Άρη Φιλιατών (+video)

Μια απίστευτη αδικία σημειώθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και την Αναγέννηση Άρτας, με μια αδιανόητη απόφαση να κρίνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Άρης Φιλιατών χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά ώστε να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Με το σκορ στο 2-1, οι γηπεδούχοι 7 μόλις λεπτά πριν τη λήξη, κέρδισαν φάουλ. Η εκτέλεση κατέληξε εντός του τέρματος αλλά… η μπάλα προσέκρουσε με δύναμη σε εσωτερικό σίδερο των δοκαριών και εξοστρακίστηκε μακριά από την εστία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα διαιτητής και επόπτης να μπερδευτούν και να θεωρήσουν ότι η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι μη μετρώντας φυσικά το καθαρό γκολ.

Παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη Φιλιατών, τίποτα δεν άλλαξε την καταφανώς εσφαλμένη απόφασή τους και έτσι το εισιτήριο της ανόδου κατέληξε στην Αναγέννηση Άρτας, στερώντας από τα παιδιά του Άρη Φιλιατών την πρόκριση που τόσο άξιζαν και πετώντας στα σκουπίδια τους κόπους και τους αγώνες μιας ολόκληρης χρονιάς!