Ορκίζονται την Παρασκευή οι πέντε νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας

Εστάλη το πρωί της Τετάρτης η πρόσκληση για την ορκωμοσία στους πέντε νέους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, από την παράταξη του δημάρχου κ. Νταή, θα ορκιστούν οι κ.κ. Ντούρος Θωμάς, Κυπριανός Γιώργος και Θεοδώρου Μιχάλης. Από τον συνδυασμό του κ. Λώλου, θα ορκιστεί η κ. Κουτούπη Ελένη και από τον συνδυασμό του κ. Μπέζα, ο κ. Αναστασίου Μάριος.

Οι πέντε νέοι σύμβουλοι καταλαμβάνουν τις θέσεις των συμβούλων που είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι στις 10 Μαΐου, λόγω χρεών των προηγούμενων προς τη ΔΕΥΑΗ Ηγουμενίτσας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και για τους προέδρους και τους κοινοτικούς συμβούλους που θα αντικαταστήσουν τους εννέα τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι επίσης κηρύχθηκαν έκπτωτοι για την ίδια αιτία.

Οι ορκωμοσίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το πρωί της Παρασκευής, πριν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 19:30 της ίδιας ημέρας. Ωστόσο, οι νέοι σύμβουλοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη συνεδρίαση, καθώς δεν είχαν ορκιστεί πριν την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης.