Με απόλυτη επιτυχία το All Star στην Ηγουμενίτσα

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι ελληνίδες και ξένες αθλήτριες που συμμετείχαν στο εφετινό All Star Game, που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα.

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου». Οι κορυφαίες βολεϊμπολίστριες, όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία που προηγήθηκε, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με νικητή το άθλημα.

Η εφετινή διοργάνωση τελέστηκε με την υποστήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Άλμα Ζωής-Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού» και ήταν αφιερωμένη στην ενημέρωση, αλλά και την πρόληψη της ασθένειας.

Οι δύο ομάδες πήραν από ένα σετ, ενώ στο τρίτο, όπου αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες, το σκορ έμεινε στο 14-14.

Στην ομάδα των Ελληνίδων All Star συμμετείχαν οι: Αρτακιανού (Ηρακλής), Βαρουδάκη (Μαρκόπουλο), Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Γιακουμή (Ολυμπιακός), Γιοβάνη (Βριλήσσια), Κιόση (Τράχωνες), Κουντουρά (Παναθηναϊκός), Κωνσταντινίδου (Ανατόλια), Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς), Μερτέκη (Μακεδόνες), Παπαφωτίου (ΑΕΚ), Σαλούστρου (ΟΠΕΡ), Στράντζαλη (Ηρακλής). Προπονητές ήταν οι Μαρία Αθανασιάδου και Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι ξένες All Star που πήραν μέρος ήταν οι: Κις (ΑΕΚ), Κομλένοβιτς (Ανατόλια), Κορτέζ (ΟΠΕΡ), Λέτο- Μπιόλο (Τράχωνες), Νέσιτς (Τράχωνες), Νίκιτς (Μαρκόπουλο), Πέρεζ (Παναθηναϊκός), Πέτροβιτς (ΔΑΣΩ), Ντε Σόουζα (Ηρακλής Κηφισιάς), Τένεβα (Ολυμπιακός), Τρατς (Ολυμπιακός). Προπονητές ήταν οι Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Βαμβέσος.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με αφορμή τη διεξαγωγή  του ALL STAR DAY γυναικών στη θεσπρωτική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του ALL STAR DAY Γυναικών στο Δήμο μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, για την επιλογή της Ηγουμενίτσας ως τόπου διεξαγωγής του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, όπως επίσης και την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Βορειοδυτικής Ελλάδος,.

Επίσης, τη δημόσια τηλεόραση και τη Διεύθυνση αθλητικών τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΤ-1 για την προβολή του γεγονότος.

 Την ομάδα και το Δ.Σ του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας, για  την άριστη οργάνωση και την Π.Ε Θεσπρωτίας για την οικονομική της στήριξη.

 Τέλος, θέλω να συγχαρώ και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας που με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.