Καράβι ανθρωπιάς από την Euroline Travel

Πράξη την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κάνει η εταιρεία Euroline Travel που λειτουργεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με την κίνηση της να θέσει στην πισίνα της Αστερούπολης Ιωαννίνων καράβι ευχών.

Ένα καράβι ευχών που με τα έσοδα που θα συγκεντρώσει θα στηρίξει τον αγώνα του Συλλόγου γονιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” κρατώντας τη φλόγα της ανθρωπιάς αναμμένη. Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι γύρω πάντα συνάνθρωποι μας πουέχουν ανάγκη απο μια θετική κίνηση μας όποια και αν είναι αυτή.

Παραθέτουμε και την σημείωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το καράβι των ευχών πλέει στην πισίνα της Αστερούπολης, όχι ψάχνοντας λιμάνι να αγκυροβολήσει, αλλά περιμένοντας κάθε επισκέπτη να ρίξει ένα κέρμα στην πισίνα και να κάνει μια ευχή για τα παιδιά του «Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – Η Φλόγα».

Η Euroline θα διαθέσει ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τις ανάγκες της «Φλόγας», ως ελάχιστη συμβολική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Γιατί τη «Φλόγα» και κάθε τέτοιου είδους φλόγα οφείλουμε να την κρατάμε αναμμένη όλο το χρόνο..