Με επιτυχία τα σεμινάρια google στο ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, η Google με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργάνωσαν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Ηπείρου με σκοπό να εκπαιδεύσει όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που δήλωσαν συμμετοχή σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:

•   H ευκαιρία που λέγεται Internet

•   Συμβουλές για ένα καλύτερο website

•   Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε

•   Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media

•   Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics

•   Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με τη στήριξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα. Για την εγγραφή τους σε επόμενο σεμινάριο της πρωτοβουλίας, οι σπουδαστές μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ενότητα  (https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/) που έχει δημιουργηθεί από την Google στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (greektourism.withgoogle.com/certification)  ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).