Θεσπρωτία: Νέα πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο

giogiakasvas

giogiakasvasmarios-katsis

Νέα πρόσωπα αναδεικνύει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αυτή η εκλογική αναμέτρηση στο νομό Θεσπρωτίας.

Ο λόγος για τους Μάριο Κάτση και Βασίλη Γιόγιακα.

Νέο πρόσωπο από κάθε άποψη είναι και ο Μάριος Κάτσης, ένας πολιτικός της νεότερης γενιάς που με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος αριστερός βουλευτής του νομού, φέρνει στο πολιτικό προσκήνιο μια άλλη πολιτική αντίληψη, μέσα από έναν νέο σε δυναμική και εξέλιξη πολιτικό φορέα. Αξιοσημείωτο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης ο κοινός αγώνας χωρίς προσωπικές εκστρατείες και στρατηγικές όπως κινήθηκε προεκλογικά η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης Γιόγιακας που μετά την νομαρχιακή του θητεία επιστρέφει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο, κατακτώντας βουλευτικό έδρανο με την παράταξη της Ν.Δ. Ο συμπαθής καρδιολόγος, πάντα άμεσος και προσιτός, με το δικό του προσωπικό στυλ πολιτικής, έτρεξε την κούρσα στο αξιόλογο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Ο Βασίλης Γιόγιακας διαδέχεται στο βουλευτικό έδρανο τον Αντώνη Μπέζα, ο οποίος προφανώς εισέπραξε την φθορά της κυβερνητικής πολιτικής ως μέλος της κυβέρνησης, και οποίος εκλέχθηκε Βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2000, 2004, 2007, 6ης Μαΐου 2012 και 17ηςΙουνίου 2012.

Ευχόμαστε και στους δύο νέους βουλευτές του νομού, η διαφορά από τους συναδέλφους αυτή τη στιγμή ξεπερνά τους 1200 σταυρούς, καλή δύναμη και πνεύμα συνεργασίας προς όφελος του τόπου και του νομού μας.
.