Προαναγγελθείσα ανεξαρτητοποίηση στo Δήμο Ηγουμενίτσας

DHM_SYM_HGOYMENΠαρελθόν για την παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου αποτελεί ο κ. Θωμάς Παππάς, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την πρώτη διετία θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Παππάς ουσιαστικά είχε προαναγγείλει από τον Οκτώβριο την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί μετά τη λήξη της θητείας του πράγμα που έπραξε τελικά.

Την απόφασή του ανακοίνωσε σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος η οποία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητηθεί η συγχώνευση του λιμένα Ηγουμενίτσας με την Πάτρα.

Ο κ. Παππάς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξέφραζε την διαφοροποίησή του από την παράταξή του και ορισμένες φορές οι θέσεις του ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές της πλειοψηφίας.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 6 Γενάρη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας συνεδριάζει, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τον Καλλικράτη εκλογή νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητος Ζωής για την δημοτική περίοδο 2013 – 2014.