Εκλογική παρέμβαση Κωστή Βεζδρεβάνη υποψηφίου βουλευτή Θεσπρωτίας με το ”OΧΙ” (ΕΠΑΜ)

bezdevkΕίμαι ένας Πολίτης όπως όλοι σας, που αναγκάστηκα μπροστά στην Εθνική Τραγωδία που κορυφώνεται από την αποφράδα 5η Μαΐου 2010, να αναμιχθώ ενεργά στην Πολιτική. Συμμετείχα όπως χιλιάδες Έλληνες, στο αυθόρμητο Κίνημα των Πλατειών. Η ανάγκη μας για άλλο δρόμο από αυτόν που μας «προτείνουν» εκβιαστικά τα Κόμματα της Τηλεόρασης, ήταν η ίδια που έκανε πριν 70 χρόνια και τον παππού μου να πάρει μέρος στην Εθνική Αντίσταση.

Η επιβίωση όλων μας, το Μέλλον των Παιδιών μας, η σωτηρία της Ελλάδα μας, που είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Το ΕΠΑΜ γεννήθηκε στις Πλατείες από ανθρώπους σαν εσάς κι εμένα που δεν έχουμε ανάγκη καμία πολιτική καριέρα, είμαστε επιστήμονες, επαγγελματίες, εργάτες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που καριέρα ήδη έχουμε. Μπροστά όμως στην επίθεση που δεχόμαστε από την Ευρω-Μαφία ήμασταν υποχρεωμένοι να αμυνθούμε, θεωρώντας το, χρέος μας απέναντι στην Ιστορία.

Το ΕΠΑΜ είναι Μέτωπο, γιατί συμμετέχουμε άνθρωποι με μεγάλες ιδεολογικές διαφορές, κεντροδεξιοί σαν εμένα, δεξιοί, κεντροαριστεροί κι αριστεροί, αρκεί να συμφωνούμε στο Δημοκρατικό Πολίτευμα που η Ευρω-Μαφία κι οι «Έλληνες» συνεργάτες της θεωρούμε ότι έχουν καταλύσει στη Χώρα μας. Είμαστε Δύναμη αποκατάστασης της Δημοκρατικής Νομιμότητας, την οποία θεωρούμε αχώριστη από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αυτής που πούλησαν «για ένα κουστούμ» Παπανδρέου, Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Καρατζαφέρηδες κι οι υποτακτικοί τους Κατσούρες-Μπέζες κλπ.

Είμαστε Μέτωπο από τα «κάτω», στο Καταστατικό μας προβλέπεται η ανάκληση από τη «βάση» κάθε εκλεγμένου, πράγμα που θα βάλουμε και στο Σύνταγμα, όταν με το καλό μόνοι μας ή και με άλλες δυνάμεις απελευθερώσουμε ειρηνικά τη Χώρα. Επιλέγουμε τον ειρηνικό δρόμο, γιατί δεν θέλουμε να πληρώνουμε σαν Χώρα άλλα 50 χρόνια έναν Εμφύλιο. Όσο κι αν οι Ευρωμαφιόζοι προσπαθούν να πάνε τα πράγματα στα άκρα, δεν θα γίνουμε χρήσιμοι ηλίθιοί τους.

Δεν θα μας δείτε, για την ώρα, στην Τηλεόραση, ακόμα και από τις δημοσκοπήσεις μας κρύβει η Ευρω-Μαφία. Για αυτό τακτικός μας στόχος για τώρα είναι η είσοδός μας στη Βουλή, ώστε να μας μάθει κάθε Έλληνας που δεν μπορέσαμε να προσεγγίσουμε με τα πενιχρά μας μέσα, ελλείψει «σπόνσορα», που συνειδητά ΔΕΝ θέλουμε, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΕ «ΤΡΙΤΟΥΣ» παρά μόνο προς εμάς, τον Λαό. Γιατί μας κρύβουν οι Ευρω-Μαφιόζοι; Γιατί προτείνουμε ρεαλιστική ΛΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ από το σημερινό Αδιέξοδο. Δεν θα σας πούμε ψέματα ότι τάχα… γίνεται να μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και να αποκηρύξουμε τα Μνημόνια όπως σας λένε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένος, ή να «βελτιώσουμε» τα Μνημόνια, όπως ξεδιάντροπα σας λέει το Μαύρο Μέτωπο (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Κουβέλης κι εξαπτέρυγα) υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε …μάγια και θα βρέξει «ανάπτυξη»!!! «Ανάπτυξη» τύπθ …Σημίτη δηλαδή! Ούτε θα φέρουμε…κομμουνισμό όπως λέει το ΚΚΕ (που οι περισσότεροι δεν θέλουμε), σαν προϋπόθεση για να σώσουμε τα …παιδιά μας. Λέμε ξεκάθαρα μονομερής διαγραφή «χρέους», στάση πληρωμών προς Τοκογλύφους, ακύρωση των Προδοτικών Μνημονίων, εθνικοποίηση των κρατικοδίαιτων Τραπεζών (και ΚΥΡΙΩΣ της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), τιμωρία των ενόχων και νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα, με ανάσκληση εκλεγμένων και Δημοψηφίσματα που οι Πολίτες θα προκαλούμε.

Είμαστε η πλουσιότερη Χώρα στον Κόσμο, μπορούμε ΑΝ απελευθερωθούμε από τη γερμανική μπότα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύντομα να γίνουμε Νορβηγία, από την οποία ΤΙΠΟΤΕ δεν έχουμε να ζηλέψουμε, αντιθέτως έχουμε επιπλέον ήλιο, καθαρό νερό, λιγνίτη, φυσικό κάλλος και σημαντικότερη στρατηγική θέση. Η Νορβηγία δυο πράγματα έχει που εμείς δεν έχουμε σήμερα. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (έξω από το Νταχάου της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ολοκληρώνοντας το έργο που ξεκίνησαν υπέροχοι Άνθρωποι στα 1821.

Συμμετέχουμε σαν ΕΠΑΜ, μαζί με τη Δημ. Αναγέννηση του κ. Παπαθεμελή και πολλών Κινημάτων Πολιτών που ξεπήδησαν από τις Πλατείες στο ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ».  Δεν είμαστε δύναμη άρνησης όμως. Λέμε ΟΧΙ στην Εθνική Τραγωδία που απεργάζονται τα Κόμματα της Τηλεόρασης αλλά έχουμε συγκεκριμένο Σχέδιο για την επόμενη μέρα, Σχέδιο που ενδεικτικά αποτυπώνεται στο Πρόγραμμα Εκατό Ημερών που ήδη έχουμε δημοσιεύσει και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε

Καλή Λευτεριά!

Κωστής Βεζδρεβάνης (γιατρός-ουρολόγος),

Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΕΠΑΜ,

Υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας με το ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ» (ΕΠΑΜ)