Προκηρύχθηκαν στο OPEN GOV οι θέσεις του ΔΣ του ΟΛΗΓ

olig_logo

Με ημερομηνία δημοσίευσης σήμερα 13/05/2011 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 20η Μαΐου, αναρτήθηκε σήμερα στη σελίδα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης www.opengov.gr η “Πρόσκληση Εκδήλωσης Εδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων του Προέδρου, του Διευθύνοντα Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων Ηγουμενίτσας” όπως γράφει η σχετική ανάρτηση:

Δημοσίευση: 13 Μαΐου, 2011
Καταληκτική Ημερομηνία: 20 Μαΐου 2011

Το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιεία απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων του Προέδρου, του Διευθύνοντα Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένων Ηγουμενίτσας.

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε, ορίζεται πτυχιούχος ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος Πανεπιστημιακού τομέα. Επαγγελματική και διοικητική εμπειρία σε συναφές αντικείμενο θα συνεκτιμηθούν.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε, ορίζεται πτυχιούχος ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος Πανεπιστημιακού τομέα. Επαγγελματική και διοικητική εμπειρία σε συναφές αντικείμενο θα συνεκτιμηθούν.

Με προθεσμία λοιπόν μόλις μιας εβδομάδας, σπεύδει η κυβέρνηση να κλείσει τους “ασκούς του Αιόλου” που άνοιξαν με την παραίτηση του μέχρι πρότινος Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Θωμά Κιτσαντά, παραίτηση η οποία συμπαρέσυρε στην… “πτώση” όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά, να μην ψάχνουν τη διοίκηση… μήνες όπως την προηγούμενη φορά… και ας ρίξουν και καμιά ματιά στα βιογραφικά που θα υποβληθούν… μέσω της “ανοιχτής”, “διαφανούς”, και “αξιοκρατικής” διαδιασίας που επαγγέλεται το Open Gov.  Όχι όλα από τα κομματικά γραφεία, ε;

Α! ας ελπίσουμε δε ότι τα καινούρια μέλη θα έχουν υποβάλλει και αίτηση! Δεν θα μας έρθουν ως Μεσσίες, φυτευτοί, απ’ αλλλού…

Σε όποιον δε επιλεγεί… καλή τύχη… αναλαμβάνει να πουλήσει το Λιμάνι μας… ελπίζουμε να μην του ανοίξει η… όρεξη όπως σε προηγούμενους και θέλει κι αυτός να πουλήσει την πόλη ολόκληρη… (με τη χερσαία ζώνη της…)