ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Περιοδεία σε Παραμυθιά, Πέρδικα και Φιλιάτες

ypopsifioi-thesprotiaΜε αισιοδοξία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα επιβεβαιώνοντας την τάση  του πανελλαδικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/1 η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν στην αγορά και σε δημόσιες υπηρεσίες της Παραμυθιάς.

Αρχικά επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια τον Δήμο, όπου είχαν συνάντηση με την Δήμαρχο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Πυροσβεστική. Σκοπός των περιοδειών είναι η γνωριμία με τους πολίτες και η ενημέρωση τους για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών του μνημονίου στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας.

 Το απόγευμα της Τετάρτη 14/1 το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Πέρδικα. Εκεί επισκέφθηκαν την αγορά και τα καφενεία της περιοχής. Επίσης επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ, όπου συνομίλησαν με συνταξιούχους  καθώς και με αγρότες της περιοχής.

Tην Πέμπτη 15/1 το πρωί πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν στους Φιλιάτες.

Αρχικά επισκέφθηκαν το Γενικό Nοσοκομείο Φιλιατών και συνομίλησαν με ασθενείς και εργαζόμενους. Αν και η Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου έχει παραδοθεί, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, υλικά και πόρους για να μπορέσει να λειτουργήσει το Νοσοκομείο στοιχειωδώς και να παρέχει τις υπηρεσίες υγείας που έχει ανάγκη ο πολίτης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμο, όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην αγορά και το παζάρι. Ο καιρός ήταν καλός και πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή βρισκόταν έξω στα καφενεία και την αγορά. Έτσι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν  τους πολίτες για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών του μνημονίου, στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας. Τα χωριά της ευρύτερης περιοχής  πρέπει  να ζωντανέψουν ξανά, μια και πολλές δημόσιες υπηρεσίες έχουν κλείσει, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ έχουν περιοριστεί, ενώ πολλοί νέοι ακολουθούν τον δρόμο της μετανάστευσης.

Την Παρασκευή, το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες στην Ηγουμενίτσα και το απόγευμα την περιοχή Παραποτάμου. Αύριο Σάββατο 17/1 το πρωί, θα επισκεφθούν την Παραμυθιά και θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική που θα γίνει στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στις 11:00πμ. 

Σήμερα Σάββατο, 17/1 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα επισκεφθούν την Παραμυθιά και θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική που θα γίνει στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στις 11:00πμ.