”Δε θα πάρουμε” δηλώνει ο Πρόεδρος του ΔΣΘ στην πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ για διάλογο

Οργισμένη απάντηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και τον Υφυπουργό Εργασίας, έδωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Κώστας Σιντόρης, με αφορμή την πρόσκληση σε διάλογο για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό!

Ο Υφυπουργός θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να προσκαλέσει στην ομιλία του κ. Τάσο Πετρόπουλου.

Μεταξύ των άλλων, η πρόσκληση έφτασε και στα Γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Πρόσκληση – Σας προσκαλούμε το Σάββατο 25-6-2016 στις 02.00 μ.μ. στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Παρουσίαση – Συζήτηση με τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς για το νέο Ασφαλιστικό- Φορολογικό Νόμο. ‘Ομιλητής : ο Υφυπουργός  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Τάσος Πετρόπουλος.
Με εκτίμηση,
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας»

Η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου υπήρξε δημόσια και οργισμένη!

«Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» σημειώνει ο Πρόεδρος των δικηγόρων ασκώντας σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αν δεν πρόκειται για  κακόγουστο αστείο, ή  φάρσα που την εμπνεύστηκαν κάποιοι  σε κάποια σκοτεινά γραφεία,  για  δικούς τους λόγους,  τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά !!

• Μια κυβέρνηση και ένα Πολιτικό Κόμμα, που  επί επτά μήνες τώρα, που  το Δικηγορικό Σώμα, αλλά και οι λοιποί Επαγγελματικοί και Επιστημονικοί φορείς, βρίσκονται κυριολεκτικά  «στα κάγκελα», το μόνο που έκανε ήταν  η κατασυκοφάντηση και λοιδορία, σε έναν αγώνα επιβίωσης  που δίναμε καθημερινά.

• Οι άνθρωποι αυτοί που  προχώρησαν στην ψήφιση ενός νόμου, που αποτελεί λαιμητόμο  για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες

• Αυτοί που  θα προκαλέσουν, με το νόμο που ψήφισαν, μαζική έξοδο νέων ανθρώπων από το επάγγελμα

• Αυτοί που είναι υπαίτιοι για την διάψευση των ονείρων  νέων επιστημόνων και ανθρώπων του  μόχθου και της εργασίας

ΑΝΤΙ ΝΑ  ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ , και να  εξηγήσουν  σε αυτούς τους νέους ανθρώπους, που έκαναν όνειρα   και θυσίες για ένα καλύτερο  μέλλον,  γιατί τους φέρνουν σε αυτή την  κατάσταση.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ  να  καλούν  σε συζήτηση- Ενημέρωση, κατόπιν εορτής, και με δεδομένη την ψήφιση  αυτού του  εκτρώματος που λέγεται ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ?
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ?
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ  ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!!