”Σοβαρό πολιτικό ζήτημα” χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος τη δήλωση του Προέδρου του ΔΣ στη ΒδΈλλα

Την ενόχληση της Δημοτικής Αρχής για τη δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηλεκτρονικής μας έκδοση, έκανε εμφανή ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γ. Κάτσινος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων. Με τη δήλωσή του στην vdella.com (http://www.vdella.com/politiki/2712-2011-10-04-17-39-06.html) ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Θωμάς Παππάς, καταλογίζει ευθύνες για τη μη λήψη του δανείου, ύψους 3 εκ. ευρώ από το Δήμο, τόσο στην αντιπολίτευση όσο όμως και στην δική του παράταξη, στην οποία καταλογίζει αλαζονεία.

Ως “σοβαρό πολιτικό ζήτημα”, χαρακτήρισε την δήλωση του κ. Παππά, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, μιλώντας χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ 102,7 των Ιωαννίνων.

Η δήλωση του κ. Παππά, είχε ως εξής:

“Δυστυχώς, το θέατρο του παραλόγου, που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ανάμεσα στις πολιτικές παρατάξεις, το παρακολουθήσαμε και στο τελευταίο Δ.Σ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Μια πλειοψηφία, μέλος της οποίας είμαι και εγώ, η οποία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν έτεινε το χέρι στην αντιπολίτευση, λειτουργώντας αλαζονικά και μια αντιπολίτευση η οποία για τον παραπάνω λόγο, δεν έκανε την υπέρβαση.

Ποιός θα πληρώσει το λογαριασμό;

Μα φυσικά οι πολίτες του Δήμου.

Ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, θα πρέπει να μπει τέλος σε πολιτικές του παρελθόντος… ο κόσμος έχει απηυδήσει, δεν τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά παιχνίδια, θέλει ένα Δήμο νοικοκύρη. Πάνω σ’ αυτό το σκεπτικό έπρεπε να βαδίσουν και η πλειοψηφία και η μειοψηφία του Δήμου. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι, λυπάμαι ειλικρινά”.