“ΔΗΜ.Ο.Σ” Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, το όνομα του Συνδυασμού του Γιάννη Καραγιάννη (+ΒΙΝΤΕΟ)

52583912_349562975648018_1372737196376719360_n“Το νομοσχέδιο Κλεισθένης, εισάγει μία νέα κουλτούρα σύνθεσης, συνεργασίας και συνευθύνης. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση. Αυτή θα είναι και η δική μας φιλοσοφία ως Δημοτική Αρχή, και αυτό θα το κάνουμε πράξη συζητώντας και με τους άλλους συνυποψήφιους κατά την προεκλογική περίοδο τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο επιδιώκοντας από τώρα την συνεργασία όλων μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλες τις παρατάξεις που θα προκύψουν από τις εκλογές του Μαΐου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλους του φορείς του δήμου, του νομού και της περιφέρειας
ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ με όλους τους Δημότες
Η λέξη κλειδί “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” μας ενέπνευσε και για το όνομα του συνδυασμού και για το λογότυπο μας.
ΔΗΜ.Ο.Σ το ακρωνύμιο του ονόματος του συνδυασμού μας, από το ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”

f7

Με τον τρόπο αυτό παρουσίασε το όνομα του Συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, κατά την διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Καρκαμίσι.

Ο Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΔΗΜ.Ο.Σ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, σημειώνοντας πως τους υποψήφιους θα τους ξέρουμε καλά από την επιτυχημένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία, από τις εθελοντικές δράσεις που συμμετείχαν, από το πέρασμα τους στην αυτοδιοίκηση, από την συμμετοχή τους σε φορείς και συλλόγους του τόπου μας και από την ανιδιοτελή τους προσφορά στην κοινωνία.

“Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από μέλη που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Από όλο το φάσμα του Δημοκρατικού Τόξου. Γι αυτό η ομάδα μας είναι απαλλαγμένη από κομματικές αγκυλώσεις. Μια ομάδα ελεύθερη, μια ομάδα με όραμα, μια ομάδα με ξεκάθαρους στόχους και δίψα για δουλειά για το καλό του τόπου μας. Μια ομάδα αχρωμάτιστη, μια ομάδα “παρέα” χωρίς λυκοφιλίες και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου.

Αναφερόμενος ο Γιάννης Καραγιάννης στο πρόγραμμα του συνδυασμού, ανέφερε πως θα είναι αποτέλεσμα συνεχής διαβούλευσης με όλους τους Δημότες, οι οποίοι είτε με ηλεκτρονικό τρόπο είτε με την φυσική επαφή με τα μέλη του συνδυασμού, θα αναφέρουν τα προβλήματα καθώς και την ιεράρχηση τους άλλα και να προτείνουν ότι αυτοί πιστεύουν πως θα πρέπει να υλοποιηθεί.

“Η υλοποίηση του προγράμματος μας έχει ως κύριους στόχους.
1. Την κοινωνική πολιτική και την στήριξη των αδυνάτων του Δήμου μας. Η στήριξη θα είναι πραγματική με την ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών
2. Την αειφόρο ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της Δημοτικής πραγματικότητάς μας
3.Την πραγματική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας
4. Την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος με αρμονική συνύπαρξη του εξαιρετικού περιβαλλοντικού μας πλούτου, με την ιστορία και την παράδοσή μας, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως στον θρησκευτικό τουρισμό, τον αθλητικό τουρισμό, τον αγροτουρισμό, τον τουρισμό της φύσης, τον πολιτιστικό τουρισμό κ.α
5. Την καθημερινότητα των συνδημοτών μας διατηρώντας ό,τι καλό υπάρχει και δίνοντας το κάτι παραπάνω σε υποδομές και υπηρεσίες
6. Την αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας με τελικό κερδισμένο τον ίδιο τον Δημότη”, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου.

Τέλος και μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στους ίδιους τους ψηφοφόρους ζήτησε να είναι συμμέτοχοι στο εγχείρημα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “Δεν πρόκειται κανένας να πετύχει τους στόχους του, χωρίς εσάς συμμέτοχους γι αυτό όλοι εσείς, όλοι οι συνδημότες μας, θα πρέπει να είστε συνεργάτες μας. ‘Όλοι κρινόμαστε για αυτά που κάνουμε ή που δεν κάνουμε και όχι για τα μεγάλα λόγια που λέμε. Γι΄αυτό στον όμορφο αγώνα που ξεκινάμε, σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Δίπλα μας στον προεκλογικό αγώνα, δίπλα μας στην διοίκηση του τόπου μας”