ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑRCHEOS

Κατά το διάστημα 3-5 Φεβρουαρίου 2013, θα διοργανωθεί το τέταρτο, από μια σειρά πέντε εργαστηρίων, το οποίο απευθύνεται σε συμπολίτες μας με ενδιαφέρον στην υποκριτική τέχνη και το θέατρο γενικότερα.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι θα είναι μουσικό και θα επικεντρωθεί στην κατανόηση και επίλυση βασικών τεχνικών ζητημάτων της φωνής με φωνητικές ασκήσεις και εφαρμογές τους στο ρεπερτόριο, καθώς επίσης και την εκμάθηση τραγουδιών για περισσότερες από μία φωνές και απλών χορωδιακών τραγουδιών για την εξοικείωση με την πολυφωνία.

Υπεύθυνη για  την υλοποίηση του εργαστηρίου είναι η κα Έλσα Μουρατίδου, μουσικός με ανώτατη θεωρητική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στο χώρο προϊόν της συμμετοχής της σε μεγάλο αριθμό μουσικών και θεατρικών παραγωγών, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται δυναμικά και με τη μουσική διδασκαλία, διοργανώνοντας μουσικά εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του εργαστηρίου «Αρλεκίνος» (οδό Κουγκίου Κιάφας 22 στην Ηγουμενίτσα), τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

1η μέρα: 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 16:00-21:00.

2η μέρα: 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 16:00-21:00.

3η μέρα: 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 16:00-21:00.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, είναι η εμπειρία συμμετοχής σε επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές θεατρικές παραγωγές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013, αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, διεύθυνση κατοικίας κλπ), καθώς και συναφή με το Θέατρο εμπειρία τους, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

–      Με email στην διεύθυνση: dimos.igoumenitsas@gmail.com   

–      Με Fax στον αριθμό: 2665026067

–      Ταχυδρομικώς: Σουλίου 3, ΤΚ-46100, Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου), υπόψη κου Ιωάννη Βέρμπη

Με την ένδειξη:

Υποβολή αίτησης για τη συμμετοχή στο 4ο Θεατρικό Εργαστήρι στα πλαίσια του έργου ArcheoS

Δήμος Ηγουμενίτσας

Γραφείο Δημάρχου

Το έργο Archeo.S. υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA Adriatic CBC 2007-2013 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κατά 85%) και από  Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (κατά 15%).