ΡΟΚΑΡΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ”SOCIAL”

rock

rockΤην Κυριακή το βράδυ, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών βρέθηκε στο café SOCIAL για να παρακολουθήσει το live των σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας.                            

Οι σπουδαστές του Μοντέρνου τμήματος του Ωδείου χωρισμένοι σε σύνολα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν τις ικανότητες τους στην ηλεκτρική κιθάρα, στο ηλεκτρικό μπάσο στα ντραμς και στο τραγούδι, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο εν λόγω ωδείο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε γνωστά, αγαπημένα rock κομμάτια, τα οποία έπαιξαν με πολύ μεράκι και όρεξη οι μαθητές του ωδείου, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε κόσμους μουσικούς. Το κοινό ενθουσιασμένο δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να επιβραβεύει την προσπάθεια των επίδοξων μελλοντικών μουσικών. Είναι αλήθεια πως τέτοιες εκδηλώσεις τις έχει ανάγκη η πόλη μας. Δίνουν δύναμη στους μαθητές του ωδείου και στους γονείς τους, αλλά και σε όλους εμάς που βλέπουμε πως καλλιεργείται μέσα στο ωδείο μια μουσική παιδεία, μια καλλιτεχνική και πολιτιστική κουλτούρα και δίνει διέξοδο στη νεολαία μας.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Ράδιο Ηγουμενίτσα, η Εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ και το 4URadio.