ΔΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Ο σπουδαστές του τμήματος αλθητικής δημοσιογραφίας στη… SUPERLEAGUE!

Share Button

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την αθλητική αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής Ημέρας, του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League, είχαν οι σπουδαστές του Τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του Δημοσίου ΙΕΚ Ηγουμενίτσας.

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο εκπαιδευτή της εν λόγω δράσης Δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Λάμπρη, αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, έλαβαν θέση στην εξέδρα και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα 90 λεπτά μιας συναρπαστικής αναμέτρησης του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας.

Η ομάδα των σπουδαστών αποκόμισε μια σημαντική βιωματική εμπειρία, καθώς είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα της πρώτης κατηγορίας, καθώς και με τον τρόπο που οι αυριανοί τους συνάδελφοι παρακολουθούν και καταγράφουν ένα υψηλής σημασίας και κρισιμότητας αθλητικό γεγονός.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την δυνατότητα που προσέφερε στους σπουδαστές του να βιώσουν αυτή την όμορφη αθλητική εμπειρία.

Οι δράσεις του Τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, θα συνεχιστούν με γνώμονα πάντοτε την βέλτιστη εκπαιδευτική καλλιέργεια των σπουδαστών του.