Εξωστρέφεια με όπλο τα ψάρια!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2018.
Την αποστολή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, του πιο δυναμικού εξαγωγικού κλάδου της Ηπείρου, στην σημαντική αυτή έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 για εκθέτες, εμπόρους, χιλιάδες επισκέπτες και καταναλωτές στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, φιλοξένησε στο περίπτερο του το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Το περίπτερο του Συλλόγου επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, η Βουλευτής Λίλα Καφαντάρη, ως εκπρόσωπος της Βουλής, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπος Κασσίμης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες που συνεργάζονται καθημερινά με τους ιχθυοκαλλιεργητές.

Οι Ιχθυοκαλλιεργητές της Θεσπρωτίας με την παρουσία τους στη έκθεση έκαναν για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους σε νέες αγορές.

Κατά κοινή ομολογία όλων η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στο περίπτερο του Συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από εμπορικούς επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης, που προέρχονταν από πάρα πολλές χώρες, για τα προϊόντα όχι μόνο των υδατοκαλλιεργειών αλλά και της περιοχής μας.

Η υποδοχή που είχαν τα προϊόντα από τους επισκέπτες γεννά αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα, καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα.