Και τελικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ανακοίνωσε το… Επιμελητήριο

Ούτε ο Δήμος, ούτε η Τροχαία, ούτε το Λιμενικό… Το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (!!!) είναι αυτό που ανακοινώνει τις… κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν (με τίνος απόφαση;) κατά τη διάρκεια των πασχαλινών ημερών για την είσοδο στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Μετά το αλαλούμ που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες στην Ηγουμενίτσα, μετά τις μονομερείς ενέργειες της ΟΛΗΓ ΑΕ με κλείσιμο πάρκινγκ και εισόδων με κολονάκια…, αλαλούμ που έφερε ασθενοφόρο που είχε πάει στο λιμάνι για παραλαβή ασθενούς να ψάχνει απεγνωσμένα… έξοδο…

Μετά τις “κορόνες”, όπως τις χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας Σ. Γιάκης, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, κατά των αποφάσεων των διοικούντων την ΟΛΗΓ ΑΕ, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ανέλαβε (;;;) να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά και να ανακοινώσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Και μάλιστα από τη σχετική ανακοίνωση που απέστειλε το Επιμελητήριο απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά είτε στο Δήμο Ηγουμενίτσας, είτε στον… Οργανισμό Λιμένος.

Το μόνο που απομένει είναι το Λιμενικό και η Τροχαία να ανακοινώσουν το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμάτων… Καθώς ο Δήμος έχει επιλέξει τη… σιωπή…