Μαζί στην εξέδρα της πλατείας Κλαυθμώνος Τσίπρας – Καμμένος

Ανακοινώθηκε η συγκυβέρνηση

Μαζί στην εξέδρα της πλατείας Κλαυθμώνος Τσίπρας - Καμμένος

Τη νέα κυβερνητική συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πλήθος κόσμου. Στο βήμα μαζί του ανέβηκε και ο Πάνος Καμμένος, που έγινε κι αυτός δεκτός με χειροκροτήματα από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο «που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας».

Σημείωσε ότι πήρε εντολή τετραετίας και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση αυτή θα έχει μπροστά της δυσκολίες. «Η ανάκαμψη δεν θα έρθει με μαγικό τρόπο, αλλά με πολύ προσπάθεια, πείσμα και πρόγραμμα. Θα έρθει η ανάπτυξη, αλλά με κοινωνικό πρόσωπο».

«Ο ελληνικός λαός μάς έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα, ο λαός μάς έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε στο χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας πως νιώθει δικαιωμένος για τη σκληρή και δίκαιη μάχη που έδωσε.

Είπε ακομη πως σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία.

Αφού ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου. «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο» τόνισε.

«Η εντολή που μάς έδωσε ο ελληνικός λαός είναι κρυστάλλινη εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και το παλιό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Μάς έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με αυτό το καθεστώς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.