Μετάλλια για το στίβο τις Ηπείρου

logo-vdella

Με μετάλλια επέστρεψαν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Ανδριανούπολη οι Ηπειρώτες αθλητές που αποτελούσαν μέλη της Εθνικής Ομάδας.
Ο αθλητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων Κώστας Βλάχας αναδείχθηκε τρίτος Βαλκανιονίκης στα 1.500 μέτρα, ενώ ο Ευτύχιος Σουλιώτης του ΣΚΑ Παραμυθιάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400 μ. και αναδείχθηκε έκτος Βαλκανιονίκης στα 800 μέτρα.
Αρκετές ήταν οι επιτυχίες των αθλητών των Σωματείων της Ηπείρου και στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο.

Την πρώτη θέση στα 80 μέτρα κατέκτησε η Χαρά Ζάκκα του Γ.Σ. Πρωτέας Ηγουμενίτσας, πρώτη θέση και για τον Δημήτρη Βλάχα της ΕΚΑ «Δωδώνη» Ιωαννίνων στα 600 μέτρα, καθώς και για τον Πέτρο Στεργίου του Α.Σ. Ηρακλή Φιλιατών στο ύψος. Ο Π. Στεργίου κατέκτησε, επίσης, την έκτη θέση, στα 100 μέτρα με εμπόδια, ενώ την τρίτη θέση στα 80 μέτρα κατέκτησε ο Γιάννης Λέτσης του Α.Σ. Άθλος Άρτας.
Την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ80 Παγκορασίδων κατέκτησε η ομάδα του Γ.Σ. Πρωτέας Ηγουμενίτσας με τις Ειρήνη Χάτζαλη, Στέλλα Διαμαντή, Ναταλία Μπέση και Χαρά Ζάκκα, την πρώτη θέση στα 4Χ300 Παγκορασίδων κατέκτησε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων με τις Καλλιόπη Πουρνάρα, Καλλιόπη Ράντου, Ιωάννα Κοντού και Αγγελική Λάππα, ενώ τη δεύτερη θέση στα 4Χ300 Παμπαίδων κατέλαβε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων με τους Νικηφόρο Γείτονα, Γεώργιο Νικολέτα, Ευάγγελο Παπαφωτίου και  Χριστόφορο Κουκουσάκη.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές τους, καθώς και τις Διοικήσεις των Σωματείων.