Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Με μαζική συμμετοχή φίλων του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα, η παρουσίαση των τριών υποψηφίων βουλευτών Θεσπρωτίας.

Στο κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών, Πολιτιστικό Κέντρο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, οι Κάτσιος Χρήστος, Μέμμου Αγγελική και Τάτση Μάγδα, συστήθηκαν στους ψηφοφόρους της Θεσπρωτίας και ανέπτυξαν το όραμα τους για την επόμενη μέρα, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Θεσπρωτίας.

Κοινή συνισταμένη στις ομιλίες των τριών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ήταν το κάλεσμα για συστράτευση στους ψηφοφόρους του δημοκρατικού – προοδευτικού τόξου και η έντονη κριτική σε Νέα Δημοκρατία και Σύριζα, για την διακυβέρνηση της χώρας την τελευταία δεκαετία.

Ο Χρήστος Κάτσιος μεταξύ άλλων ζήτησε να τελειώνουμε με το βαθύ κράτος της Νέας Δημοκρατίας των υποκλοπών της αποστασίας και της οικογενειοκρατίας, καθώς και με τον κ. Τσίπρα που τα τελευταία 12 χρόνια εχει γίνει συνώνυμο του πολιτικού αριβισμού. “Είμαστε το Κίνημα που μπορεί να δώσει σταθερότητα, προοπτική, ανάπτυξη και ρεαλισμό” σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας, φέρνοντας για παράδειγμα τις τελευταίες τομές του ΠΑΣΟΚ στην διαφάνεια και την δημόσια διοίκηση, όπως το taxis net, η διαύγεια, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η ενιαία αρχη πληρωμών κ.α, ενώ ζήτησε από τους φίλους της προοδευτικής παράταξης να σηκώσουν την χώρα και τον ήλιο ψηλά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η Αγγελική Μέμμου μεταξύ άλλων σημείωσε πως χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να μην είναι όμηρος παρωχημένων ιδεολογικών αγκυλώσεων που μας κρατά στάσιμους, μια κυβέρνηση που με αυτοπεποίθηση και τόλμη θα αντιπαρατεθεί, σε νοοτροπίες και λογικές που υπονομεύουν την εξέλιξη και την πρόοδο. “Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μην διακρίνεται από την αλαζονεία της αριστείας και συγκεντρωτισμό, να μην είναι εγκλωβισμένη σε ιδεοληψίες και ξεπερασμένα μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης” ανέφερε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως “πρέπει να εγγυηθούμε ένα κράτος δικαίου που θα σέβεται τους θεσμούς και την σωστή λειτουργία της δικαιοσύνης, μιας δικαιοσύνης αμερόληπτη και ανεξάρτητη που να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον”

Η Μάγδα Τάτση μεταξύ άλλων ζήτησε να υψώσουμε το ανάστημά μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο που θα εγγυάται την οικονομική μας ευμάρεια, την σωματική και ψυχική μας υγεία, την πρόοδο και την ευημερία. “Η δημοκρατία, η αξιοκρατία, η παιδεία, η υγεία, η εργασία βιάζονται καθημερινά”, ανέφερε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας, “πως ζούμε σε μία εποχή που αρκετοί γονείς δεν έχουν την οικονομκή δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους, που οι πολίτες στιβάζονται στις δημόσιες δομές υγείας για παροχή υπηρεσιών, που το ενεργειακό κόστος έχει φτάσει στα ύψη με την ακρίβεια να μαστίζει την κοινωνία και με τους πληστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας Ιωάννης Γεωργίου ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Ε. Αθανάσιος Σιντόρης.