Επαναλειτουργεί η αγροτική αγορά της Πρέβεζας

Η Ένωση Νέων Αγροτών Ν. Πρέβεζας με ανακοίνωσή της, προανήγγειλε την επαναλειτουργία της αγροτικής αγοράς στην Πρέβεζα, αύριο, Σάββατο, στο σημείο όπου ξεκίνησε, δηλαδή στην Λ .Ιωαννίνων 354.

Η ανακοίνωση της ΕΝΑ αναφέρει:
«Ύστερα από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά της αγροτικής αγοράς στην οδό Κ .Τζαβέλα και μετά από την συνέλευση που είχαν οι παραγωγοί με την Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Πρέβεζας αποφασίστηκε να επαναλειτουργήσει το Σάββατο 12/8/2012 η αγροτική αγορά στο σημείο όπου ξεκίνησε, δηλαδή στην Λ .Ιωαννίνων 354. Επίσης οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην αγροτική αγορά μέσω της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας θέλουν να ζητήσουν ειλικρινή συγγνώμη προς τους καταναλωτές που στηρίζουν την προσπάθεια τους.
Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας θα συνεχίσει την αγροτική αγορά και την πρόταση της η οποία εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου, με το αναπτυξιακό πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ, συμμετέχοντας ως φορέας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Νέοι Ορίζοντες).
Επίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι από εδώ και στο εξής θα είμαστε πιο οργανωμένοι, σεβόμενοι πάντα τον Πρεβεζάνο καταναλωτή με προϊόντα φρέσκα φθηνά και με ταυτότητα. Είναι αλήθεια ότι οι παραγωγοί της πόλης μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση από οικονομικής ρευστότητας και είναι μαθηματικά σίγουρο ότι του χρόνου δύσκολα θα καλλιεργήσουν.
Ελπίζουμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη της περιοχής μας και του τόπου μας γιατί το μέλλον φαίνεται αβέβαιο για όλους μας, όποτε τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να στηρίξετε τους Έλληνες παραγωγούς.
Και μην ξεχνάτε ότι και εμείς οι παραγωγοί είμαστε καταναλωτές».