Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προς Τσακαλώτο – Μπάρκα: Καταψήφιστε τη συμφωνία!

Ενδεικτική της δίνης στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μακροσκελής ανακοίνωση της Νεολαίας του κόμματος στην Πρέβεζα, η οποία τοποθετείται ευθέως στα τελευταία γεγονότα και στο τρίτο μνημόνιο.

Η Νεολαία διαφωνεί κάθετα με τη συμφωνία και ζητά από τον τοπικό βουλευτή Κώστα Μπάρκα να μην την στηρίξει με την ψήφο του στην βουλή ενώ την ίδια έκκληση απευθύνει και στον Πρεβεζάνο Υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Ένα βήμα πριν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γραφτεί στην ιστορία πλάι στα μνημονιακά “μεγαθήρια” αυτού του τόπου, έχουμε την υποχρέωση και τη δυνατότητα να σταθούμε με το κεφάλι ψηλά και να ορίσουμε ως όριό μας τον ουρανό! Τώρα είναι η ώρα να παραδεχτούμε τα λάθη μας, να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού μας -και όχι των δανειστών-, να επαναφέρουμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την Αριστερά στη θέση που της αξίζει, αποσύροντας την πρόταση κυβέρνησης-δανειστών», αναφέρεται στην ανακοίνωση!

Απευθυνόμενη η νεολαία του κόμματος προς τους βουλευτές σημειώνει:

Καλούμε, σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ιδιαίτερα τους συντοπίτες συντρόφους μας Ευκλείδη Τσακαλώτο και Κώστα Μπάρκα, να καταψηφίσουν-αν φτάσει στη Βουλή- τη συμφωνία που παραχωρεί τη λαϊκής μας κυριαρχία και καταδικάζει το λαό μας σε πολλά ακόμα χρόνια λιτότητας και φτώχειας! Για να μην αποτελέσουμε μια αριστερή παρένθεση! Επειδή, ερχόμαστε από μακριά για να πάμε ακόμα μακρύτερα!