Όλα έτοιμα για το Λάμποβο Παραμυθιάς, αρχίζει κανονικά στις 2 και λήγει στις 9 Οκτωβρίου 2011

Με γνώμονα το συμφέρον του δήμου Παραμυθιάς και της τοπικής αγοράς σχεδιάστηκε η λειτουργία της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης Παραμυθιάς «Λάμποβος» από την δημοτική αρχή που ξεκινάει την λειτουργία της, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα και σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή ο Λάμποβος επεκτάθηκε και προς το κέντρο της πόλης με την τοποθέτηση Λούνα Πάρκ και παιδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Παραμυθιάς έχει ως εξής:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την πλήρη λειτουργία της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης «Λάμποβος» της πόλης Παραμυθιάς, που όπως έχει αποφασιστεί, αρχίζει κανονικά στις 2 και λήγει στις 9 Οκτωβρίου 2011.

Φέτος, η δημοτική αρχή ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, διαχείριση και υλοποίηση όλου του εγχειρήματος, με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου και της τοπικής αγοράς, την ανάδειξη της παράδοσης του τόπου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων επισκεπτών.

Ο Λάμποβος επεκτάθηκε και προς το κέντρο της πόλης, με την τοποθέτηση και λειτουργία του Λούνα Πάρκ και των παιδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη.

Η Δημοτική Αρχή